Craioveanul bănuit că este implicat în tâlhăria produsă în Italia, în arest...

Craioveanul bănuit că este implicat în tâlhăria produsă în Italia, în arest preventiv pentru 15 zile

2.447
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Bărbatul în vârstă de 34 de ani, din Craiova, cel de-al șaselea suspect în cazul tâlhăriei cu folosirea de cruzimi din Lanciarno, provincia Chieti, Italia, a fost arestat preventiv pentru 15 zile, miercuri. Acesta și alți cinci tineri au torturat o familie de medici din Italia, la sfârșitul lunii septembrie, femeii tăindu-i urechea. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, bărbatul a ajuns în fața magistraților din cadrul Curții de Apel Craiova, miercuri la ora 12.00.

„În cazul bărbatului suspectat că ar fi fost implicat în comiterea infracțiunii de tâlhărie, s-a luat măsura restului preventiv pentru 15 zile”, a spus Grădinaru.

Craioveanul a fost prins în cursul zilei de marți, faţă de acesta autorităţile judiciare din Italia au emițând un mandat european de arestare, pentru infracţiunea de tâlhărie săvârşită prin cruzimi.

Presa italiană scria, la finalul lunii septembrie că suspecții au dat buzna în casa medicului chirurg Carlo Martelli și a soției sale, pentru a-i jefui. În momentul în care aceștia nu au găsit sume mari de bani, au presupus că medicii și-au ascuns economiile. Pentru a-i face să spună unde țin banii, românii i-au torturat cu o cruzime ieșită din comun, tăindu-i urechea soției, conform presei din Italia. Aceștia au reușit să plece cu 3.400 euro și cu cardurile victimelor.

Ceilalți suspecți sunt doi frați din comuna Drăgotești, județul Gorj, și vărul acestora, iar liderul grupului, Alexandru Bogdan Colțeanu, în vârstă de 26 de ani, nu se află pentru prima dată în vizorul autorităților, el are precedente penale la Napoli.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.