Craioveanul incendiat, în scara blocului, săptămâna trecută, are nevoie de sânge. Iubita...

Craioveanul incendiat, în scara blocului, săptămâna trecută, are nevoie de sânge. Iubita lui, Oana Radu, a făcut anunțul

5.191
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Tânărul din Craiova, incendiat într-o scară de bloc, marțea trecută, are nevoie de sânge, anunțul fiind făcut de către iubita acestuia, cântăreața de muzică ușoară, Oana Radu. 

Alin, iubitul artistei, este internat la Spitalul Floreasca și are nevoie de sânge, medicii luând în calcul și amputarea unui picior. Acesta este în stare gravă.

„Iubitul meu are nevoie de sange ! Va rog din inima, oriunde in tara, indiferent de grupa sanguina, donati va rog pentru Suflea Mihai Alin! Daca sunteti din Bucuresti, maine dupa ora 10:00 va astept la Spitalul de Urgenta Floreasca! Va multumesc din inima!”, este mesajul cântăreței.

Evenimentul a fost înregistrat în data de 13 august, cânt un bărbat din Craiova a aruncat cu mai multe sticle de cocktailuri molotov, în vecine și în muncitorii care lucrau la o țeavă de gaze.

Agresorul a fost reținut de oamenii legii și este cercetat pentru tentativă de omor, vecinii spunând că acesta avea probleme psihice.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7617

    Daca asta ramane ciung de un picior fac pariu ca il lasa botoxata aia si isi gaseste pe altul intreg )

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.