DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Două femei din Craiova, ambele în vârstă de 32 de ani, au fost reținute de către polițiști, marți, fiind bănuite de comiterea unei infracţiuni de lovire sau alte violenţe.

Potrivit IPJ Dolj, s-au făcut cercetări și s-a stabilit faptul că, ieri, aflându-se pe strada Dimitrie Gerota din Craiova, cele două au bătut o altă femeie 37 de ani, din comuna Predeşti.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, în care cercetările sunt desfăşurate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

„În urma probatoriului administrat de poliţişti, femeile în cauză au fost reţinute pentru 24 de ore şi introduse în Centrul de Reţinere si Arestare Preventivă al IPJ Dolj, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentate instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.