Craioveni încătușați, pe o terasă din Mamaia, în urma unei altercații cu...

Craioveni încătușați, pe o terasă din Mamaia, în urma unei altercații cu administratorul și agentul de pază

4.182
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Patru craioveni, aflaţi duminică pe terasa unui hotel din Mamaia, au fost încătuşaţi şi duşi la Poliţie, în urma unei altercaţii pe care au avut-o cu administratorul şi agentul de pază al unităţii turistice, atunci când aceştia le-au cerut să oprească muzica pe care o ascultau la intensitate ridicată, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

Cele patru persoane au fost încătuşate pentru că se manifestau recalcitrant şi au refuzat să se legitimeze, scrie Agerpres.

„Poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi despre faptul că pe terasa unui hotel ar fi avut loc o altercaţie între patru turişti şi administratorul, precum şi agentul de pază, ca urmare a faptului că primii ar fi fost deranjaţi de solicitarea de a opri muzica, aceasta fiind la o intensitate ridicată. La faţa locului au ajuns jandarmi din cadrul G.M.J. Constanţa care au procedat la încătuşarea turiştilor, întrucât se manifestau recalcitrant şi au refuzat să se legitimeze, ulterior fiind conduşi la sediul poliţiei pentru stabilirea identităţii acestora”, a menţionat IPJ.

Conform sursei citate, persoanele respective au fost identificate, fiind vorba despre patru bărbaţi din Craiova, cu vârstele cuprinse între 28 şi 38 de ani.

Poliţiştii efectuează cercetări, în acest caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    475

    Nu inteleg un lucru..acestia se aflau pe terasa dar ascultau muzica pusa de ei?? Aveau boxe cu ei sau cum ca un telefon nu poate sa produca un sunet atat de mare! Bine..poate ca muzica aleasa de ei nu era tocmai in ton cu Mamaia ci cu Lunca ! Dar bine le-a facut sa invete maimutele ca nu se afla la ele in jungla!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.