DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

15 voluntari implicați în campania de ecologizare CleanUP Craiova au făcut curățenie, ieri, în prima zi a acțiunii, într-o parcare aflată în cartierul Lăpuș din Craiova, peste 40 de saci cu deșeuri fiind rezultatul muncii lor.

Potrivit organizatorilor, cele 15 persoane fac parte din Asociația Junior Chamber International (JCI) Craiova, Asociația Române a Tinerilor cu Inițiativă și Centrul de Voluntariat Voluntaris, parcarea ecologizată aflându-se pe strada Amiral Horia Măcelariu din Bănie.

Acțiunea face parte din seria de evenimente menite să marcheze „Săptămâna Națională a Voluntariatului” și susține candidatura municipiului Craiova la titlul de Capitală a Tineretului 2020-2021.

În cele două ore ale acțiunii au fost strânși peste 40 de saci cu deșeuri.

„Ne vom întoarce aici pentru că am găsit o zonă cu foarte multe deșeuri de diverse tipuri, un focar de infecție, și este nevoie de mai mulți voluntari pentru a finaliza igienizarea acestei zone”, a declarat Iulian Tănase, vicepreședinte JCI Craiova.

Întreaga activitate a fost sprijinită de operatorul local de salubritate, SC Salubritate Craiova SRL, care a oferit voluntarilor mănuși și saci pentru colectarea deșeurilor și a asigurat transportul deșeurilor strânse la Depozitul Ecologic Mofleni.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.