Craiovenii prinși consumând alcool în parcuri și în Grădina Botanică, amendați

Craiovenii prinși consumând alcool în parcuri și în Grădina Botanică, amendați

1.633
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Structurile operative cu atribuții de ordine publică din cadrul Poliției Locale a Municipiului Craiova au desfășurat mai multe acțiuni specifice, atât pe timp de zi, dar și pe timpul nopții, în perioada 21-26 iunie, pentru depistarea și sancționarea persoanelor ce încalcă regulile de conviețuire socială cu privire la consumul de alcool pe domeniul public (în zona locurilor de joacă, în interiorul parcurilor și Grădinii Botanice).

În urma acestor acțiuni au fost legitimate un număr de 487 de persoane și au fost aplicate un număr total de 227 sancțiuni contravenționale(din care 182 amenzi și 45 avertismente), pentru încălcarea prevederilor legale menționate mai sus, persoanelor ce au fost depistate consumând băuturi alcoolice în locuri publice interzise prin lege.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale a fost de 18.400 lei.

 

 

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    200

    Foarte bine… La cat mai multe, ca este debandada prin cartiere. Multi n-au nici o treaba cu mancatul semintelor, facutul mizeriei si bautul pe la contul blocului sau prin parcuri. Snopiti in amenda sa se sature de baut bere cu minim 300 de lei berea. Amenzi nenica, caci altfel nu poti civiliza animalele care cred ca fac ce vor muschiul lor.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.