Craiovenii scapă de plata apei meteorice

Craiovenii scapă de plata apei meteorice

4,492
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5.00)

Apa meteorică din Craiova nu va mai fi facturată, după ce au fost abrogate alineatele din „Legea serviciului de alimentare cu apă și de canalizare” ce obligau companiile de apă să le factureze, edilul Craiovei, Mihail Genoiu, fiind cel care a purtat mai multe discuții în acest sens cu membri ai guvernului și reușind abrogarea articolelor.

Potrivit reprezentanților Primăriei Craiova, un proiect de hotărâre privind anularea acestei taxe va ajunge pe masa consilierilor municipali, la ședința extraordinară de marți, Regulamentul serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare asigurate de Compania de Apă Oltenia urmând a fi modificat în conformitate cu prevederile art. 82 din Ordonanța de Urgență nr.114/2018.

„Alineatele (23) și (24) ale articolului 31 din Legea serviciului de alimentare cu apă și de canalizare nr. 241/2006, republicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 679 din 7 septembrie 2015, cu modificările și completările ulterioare, se abrogă”, se arată în OUG 114/2018.

În Craiova, s-a renunțat la facturarea apei pluviale în toamna anului 2014, dar la sfârșitul anului trecut Compania de Apă Oltenia anunța reluarea facturării apei de ploaie în urma modificărilor legislative.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7249

  In sfarsit face si Genoiu un lucru bun.. ma mir.. Ar fi putut sa faca mai multe daca nu lua ordine de la unii si de la altii sus pusi.. ca doar e primar nu e o papusa pe ate cum sunt alea de la teatrul pentru copii.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.