Cu deficiențe de auz, câțiva elevi craioveni au obținut premii la olimpiadă

Cu deficiențe de auz, câțiva elevi craioveni au obținut premii la olimpiadă

7.201
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Elevii Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Sfântul Vasile din Craiova au obținut rezultate remarcabile la Olimpiada Elevilor cu Deficienţe de Auz, concurs care a avut loc la Timișoara.

În astfel de cazuri, spun reprezentanții Centrului, foarte importantă este munca în echipă dascăl-elev.

„Roadele muncii în echipă dascăl-elev au fost concretizate în premii la Concursul Național pentru Elevi cu Deficiențe de Auz, ediția a IX-a 2019, desfășurat la Timișoara. Elevii Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Sf. Vasile s-au clasat pe podium la toate disciplinele. Felicitări tuturor și mulțumiri vouă, dragi elevi și profesori, suntem mândri de voi”, a spus Monica Dobre, consilier educativ în cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Sfântul Vasile din Craiova

Rezultatele sunt următoarele: locul I: Firu Rosaura, Clasa a VII-a, TIC – prof. Nuta Danut Alexandru, Vasilache Mihai, clasa a VIII-A, TIC – prof. Nuta Danut, Alexandru Gherghescu Sorin, clasa a VIII-a, Educație plastică- prof. Nica Dan; Locul II: Pița Viorel, clasa a VIII-a, Matematică – prof. Prunaru Constantina, prof. Nicolae Silvia; Locul III Fota Adelina, clasa a VII-a, Educație plastică – prof. Nica Dan.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.