Cultivatorii de lubeniță din Dăbuleni fac lumină în scandalul injectării fructelor

Cultivatorii de lubeniță din Dăbuleni fac lumină în scandalul injectării fructelor

1.987
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Lubenițele din Dăbuleni, devenite un brand la nivel național, nu sunt injectate în vederea coacerii forțate! Acesta este mesajul unuia dintre cultivatorii din zonă, după ce în spațiul public a fost dezbătut acest lucru. Totul a pornit în urmă cu câteva zile, după ce Mădălin Ionescu, fost prezentator de emisiuni, a spus că a cumpărat pepene din piață, de la producători, și imediat după ce a mâncat a început să se simtă rău, ajungând la spital.

Cultivatorii de pepene verde din Dăbuleni i-au răspuns lui Mădălin Ionescu, printr-o postare pe pagina de socializare „Pepene de Dăbuleni”. Oamenii dau asigurări că fructele nu sunt tratate și că nu pot cauza probleme de sănătate. „Pepene de Dăbuleni proaspăt, de la Piața Obor. Are un gust atât de dulce, din experiența personală, vă spun că toată vara n-am mâncat pepene mai bun ca acum. Domnul Madălin Ionescu minte cu nerușinare, la TV, că s-a intoxicat de la pepene. Noi mâncăm zilnic încă din iunie și nu s-a intoxicat nimeni, nici din familie, nici dintre clienții noștri, fiindcă mereu revin la noi să cumpere și spun că sunt nemaipomeniți. Oameni buni nu mai credeți ce se spune acum! Ocupați-vă timpul cu lucruri mai interesante pentru viața voastră! Vă așteptăm în continuare la piețe, vă garantăm că produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate și la fel de naturale cum au fost dintotdeauna”, este mesajul reprezentantului unuia dintre cultivatorii de pepeni din Dăbuleni.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.