Cultură de cannabis, descoperită în locuința unui tânăr din Craiova. Acesta a...

Cultură de cannabis, descoperită în locuința unui tânăr din Craiova. Acesta a fost arestat preventiv

7.440
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 2,00)

O cultură de cannabis a fost descoperită, în Craiova, în urma a trei percheziții desfășurate, un tânăr în vârstă de 22 de ani fiind arestat preventiv. 

Bărbatul avea respectivele plante în trei borcane. Oamenii legii au mai găsit, în locuința acestuia, o instalaţie de întreţinere a culturii, un grinder metalic și un pistol cu bile.

 „În urma activităților, au fost descoperite o cultură indoor, formată din 32 plante de cannabis şi aproximativ 1 kilogram de muguri de cannabis, depozitat în trei borcane. Totodată, au mai fost indisponibilizate o instalaţie de întreţinere a culturii, îngrăşăminte pentru plante, 60 de ghivece, un grinder metalic, un pistol cu bile, 1.300 de lei şi 200 de euro”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Tânărul a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc.

Perchezițiile au fost efectuate de către poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj și angajați ai Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

 

 

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9554

    Kre ca plange kos cu lacrimi da corcodril

    Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.