DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Lucrările de reabilitare a sediului Primăriei Municipiului Craiova, clădire monument istoric, au decurs bine, anunță edilul municipiului, Lia Olguța Vasilescu.  

Consolidarea imobilului a fost finalizată, s-au realizat compartimentări interioare și, în prezent, se lucrează la instalația electrică și sanitară.

„Au fost finalizate elementele de consolidare pentru întreaga clădire, s-au efectuat compartimentările interioare în proporție de 90% și se realizează lucrări pentru instalațiile electrice și instalația sanitară. De asemenea, luminatorul central al clădirii și acoperișul au fost în totalitate reabilitate”, a menționat Vasilescu.

Edilul mai spune că pictura pentru holul central de la etajul clădirii a fost recondiționată și în prezent se lucrează la elementele de decor ale Sălii Nicolae Romanescu, lucrându-se manual pentru repararea infiltrațiilor.

La exterior, 90 % din totalul lucrărilor sunt realizate, urmând a fi finalizate prin aplicarea ultimul strat de vopsea.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.