DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cele două echipe medicale au deschis cabinetele de vaccinare din cadrul Spitalului Militar Craiova, marți, la ora 8.00, iar în primele 90 minute de activitate peste 60 de persoane fuseseră vaccinate cu prima doză de Pfizer, anunță reprezentanții Prefecturii Dolj. 

Doljenii care doresc să se vaccineze se pot prezenta la centrele de vaccinare din incinta Spitalului Militar Craiova chiar și pe perioada nopții, cu o singură condiție: să completeze declarația pe proprie răspundere pentru deplasare la centrul de vaccinare.

„Sunt încântat că mulți dintre craioveni au venit să se vaccineze încă de dimineață, semn că aceștia se gândesc la sănătatea lor, dar și a semenilor noștri. Este important să ne imunizăm cu toții pentru a scăpa de această pandemie, să revenim la viețile noastre normale, să ne bucurăm de prezența celor dragi în fiecare zi, să putem să ne vizităm prietenii, să ne strângem în brațe părinții. Este un îndemn pe care îl adresez tuturor doljenilor”, a precizat Nicușor Roșca, prefectul județului Dolj.

Subprefecții județului Dolj, Flavius Sirop și Iustin Dumitrescu, au vizitat centrele de vaccinare organizate în unitățile militare din municipiul Craiova.

Pentru vaccinarea în aceste centre nu este necesară programarea.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.