Cum se va numi noul stadion din Craiova? ”Liviu Dragnea”

Cum se va numi noul stadion din Craiova? ”Liviu Dragnea”

27.198
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Denumirea stadionului din Craiova, aflat în procesul constucției, căruia i se spune tot ”Ion Oblemenco”, precum fostei arene, nu este certă. Fostul primar al Craiovei a afirmat, astăzi, cu ocazia unei vizite pe șantier, alături de Liviu Dragnea și Sevil Shaideh, că nu se știe dacă va fi păstrată denumirea inițială. Însă, președintele PSD, Liviu Dragnea, a dezvăluit, mai în glumă, mai în serios, că i-a fost propus de fostul edil Olguța Vasilescu ca noua arenă din Bănie să-i poartă numele. 

S-a stabilit numele arenei?”, a fost întrebarea adresată de către jurnaliști. ”Liviu Dragnea!”, a răspuns chiar Liviu Dragnea, stârnind hohote de râs. ”Așa mi-a propus inițial (Olguța Vasilescu n.r.). Inițial, Olguța a vorbit serios. Dar, nu, nu, dincolo de… După părerea mea, ei hotărăsc, e o decizie asumată”, a adăugat acesta.

Olguța Vasilescu a intervenit, precizând că ”nu s-a hotărât deocamdată”: ”Nu știm dacă va fi păstrat vechiul nume, știți foarte bine că familia (lui Ion Oblemenco n.r.) a înregistrat la OSIM brand-ul și nu se poate pune niciun fel de nume fără să avem decizia familiei, așa că așteptăm deocamdată”.

Însă, actualul Ministru al Muncii și Justiției Sociale a înaintat și o altă variantă, aceea a sponsorizării: ”Există și varianta în care să se găsească un sponsor care să dea denumirea acestui stadion, cum este Allianz Arena, cum sunt altele și care să susțină cheltuielile, ceea ce iarăși ar fi o bună afacere pentru Primăria Craiova, care va administra acest stadion, dar, să-l vedem recepționat”, a conchis Vasilescu.

Reamintim că proiectul noului stadion din Craiova a fost aprobat și a primit finanțare de la Compania Națională de Investiții în timpul mandatului de ministru al Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene deținut de Liviu Dragnea. Construcția arenei din Bănie este 100% un proiect inițiat de fosta administrație Olguța Vasilescu.



6 COMENTARII

  1. #1
    Gamer
    Data de inscriere
     29-01-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    775

    arena leilor

  2. #2
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-12-2005
    Locatie
     1Mai
    Mesaje
    1653

    „CSU nu e STIINTA” Arena !

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     10-05-2017
    Mesaje
    0
    Citat Mesaj initiat de focsaneanu
    arena leilor

    mai de graba arena clonelor, sau pesede arena

    Life is really simple, but we insist on making it complicated
  4. #4
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2787

    Mi se pare logic să poarte nume care te duc cu gândul la hoție, precum Allianz și Dragnea. E în logica țoapei pupincuriste.
    Dacă n-ar fi fost ăștia, s-ar fi numit Prioteasa sau Stadionu’ lu’ Olga.

    https://www.facebook.com/votez.info/...4793315127809/IMPORTANȚA VOTULUI
  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     10-05-2017
    Mesaje
    0

    Va dati seama cum ar suna tracnea stadium ? sau pesede stadium sau arena ar fi bun pentru ei sa isi faca congresul pentru a aduna prostimea.

    Life is really simple, but we insist on making it complicated
  6. #6
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6820

    Sa se numeasca arena Clonelor.. pe o perioada de timp determinata..

    V.M.P.T.I.S.I.2017 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.