Cum și-a atacat TVR Craiova propriul reporter. Are legătură cu Drumul Expres...

Cum și-a atacat TVR Craiova propriul reporter. Are legătură cu Drumul Expres Craiova-Pitești

1,412
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Situație fără precedent la TVR Craiova. Postul regional a transmis triumfal, în campania electorală pentru parlamentare, lansarea de către Liviu Dragnea și Lia Olguța Vasilescu a celor câteva borduri care ar fi presupus că vor face parte din viitorul drum expres Craiova-Pitești, scrie Newsweek.

TVR Craiova a prezentat, pompos, momentul: ,,Veste bună pentru olteni și nu numai! Astăzi au început lucrările pe două dintre cele patru tronsoane ale drumului #expres #Craiova-Piteşti. La eveniment au participat Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor, #LiaOlguţaVasilescu, secretar al Camerei Deputaţilor şi #ClaudiuManda, vicepreședinte al Senatului României. Mai multe aflați din materialul realizat de colegii noștri, Andrei Marinaș și Cristi Roșu”.

Asta în condițiile în care pentru acel drum nu există nicio autorizație de la nicio instituție. De altfel, după terminarea simulacrului de inaugurare a drumului expres Craiova- Pitești a dispărut butaforia.

Ramona Săseanu, jurnalist TVR Craiova, a publicat a doua zi, pe pagina personală de Facebook, o fotografie cu locul unde se desfășurase așa-zisa inaugurare. Se putea observa cu usurință din fotografie că disparuseră toate utilajele, iar locul rămăsese pustiu.

Deși postarea a fost facută pe o pagină personală, TVR Craiova a transmis un comunicat de presă  prin care practic s-a dezis de propriul salariat.

,,Ca urmare a imaginii postate în mediul online de Ramona Săseanu, salariat în cadrul TVR Craiova, referitoare la stadiul lucrărilor pe tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Pitești, SRTv face următoarele precizări:

TVR Craiova, în acord cu misiunea sa de serviciu public, de a asigura informarea corectă a publicului, se delimitează de iniţiativa doamnei Săseanu, având în vedere că aceasta nu exprimă realitatea de la faţa locului, aşa cum, de altfel, a fost prezentată în programele de ştiri ale televiziunii publice.

Demersul doamnei Săseanu s-a desfăşurat în afara atribuţiilor de serviciu. Imaginea postată pe Facebook este o prezentare trunchiată a realităţii de la faţa locului, reportajele realizate şi difuzate de TVR şi postate pe platforma tvr.ro arătând o situaţie diametral opusă.

TVR va continua să prezinte situaţia lucrărilor de pe tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Pitești, asigurând o informare completă şi corectă a telespectatorilor, în programele de ştiri şi pe platformele online oficiale”, a transmis TVR Craiova.

Mai mult, soțul directoarei TVR Craiova a rostogolit pe propria pagina de Facebook comunicatul transmis de instituția publică.

După publicarea acestui comunicat, pagina de Facebook TVR Craiova a devenit festival de înjurături, reproșuri și acuzații din partea publicului.

 

2 COMENTARII

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7512

  TVR Craiova = O mizerie. Postul are audienta mai mica decat salariatii si familiile acestora.

  Ce sa te astepti de la ins care viseaza numai state paralele gen Dindirica.. si de la Familia Dindirica fiindca unul este sef la Biblioteca Judeteana Craiova (mai mare rasul) si nevasta lui sefa la TVR Craiova.

  Dindirica asta inca de la inceputurile lui.. inca de cand era profesor de religie cocheta cu asa zisul jurnalism.. apoi s-a bagat si el in politica si a crescut in rang..

  Eu cand am avut ore de religie cu el.. nici nu venea pe la ore.. dadea din burta notele.. un jeg de profesor si mai nou un jeg de om. Daca si asta e om de cultura.. profesor, jurnalist etc.. las-o in puii curcilor de treaba.

  Cand omul o ia razna si razna lui crede ca este situatia de fapt corecta e grav..

  Alte “somitati” ale Craiovei care se dau mari jurnalisti.. sunt Gagiu ala si nevasta-sa.. Si aia cu televiziunea lor GTV si cu ingrengaturile lor adand radacinate in mafia politica sunt o mizerie…

  Unii pe aici se chinuie financiar-social sa faca jurnalism iar alte scursuri.. fac jurnalismul in Craiova de ras.. acum serios asa sta treaba.

 2. #2
  Dim
  Addicted!
  Data de inscriere
   15-05-2008
  Mesaje
  1805

  Comunicatul TVR este corect.
  Poza a fost publicată pe internet inițial de o persoană particulară care a participat la inaugurare și ulterior, în ziua următoare, a revenit la locul inaugurării și a constatat că la fața locului nu mai era prezentă nicio mașină.

  În zilele care au urmat s-au efectuat totuși niște transporturi de material pentru fundația drumului tehnic.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.