Cursă de motocilete cu obstacole pentru prima dată la Craiova

Cursă de motocilete cu obstacole pentru prima dată la Craiova

5.731
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cursă cu obstacole, viteză și motociclete, asta promit cei de la Hard Enduro Craiova că vom vedea pe 2 și 3 iunie. Evenimentul, organizat pentru prima oară la Craiova, este o etapă de Campionat Regional.

„Pe data de 2 iunie, la ora 14, la Sala Polivalentă în jur de 100 de motocicliști de la ambele clase: Hobby și Experți, vor lua startul pe obstacole precum: cauciucuri, pietre, bușteni și mașini avariate.” spune Cioc George Emilian, organizator Track manager. Este o probă de echilibru și îndemânare.
După prima probă doar o parte din concurenți se vor califica pentru a parcurge traseul de 35 de km din pădurea Bucovăț, din data de 3. Pe traseu vor fi amenajate zone pentru spectatori, iar pentru cei mai buni piloți se pregătesc cupe și premii.
Evenimentul este organizat de Hard Enduro Craiova, Free Bine Team Râmnicul Vâlcea și Federația Română de Motociclism, susținut de Primăria Craiova.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4624

    Super

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.