DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Centrul de Limbă și Cultură Poloneză din cadrul Universității din Craiova va organiza, în noul an universitar, cursuri de limbă și civilizație poloneză. Lecţiile sunt gratuite și se adresează atât studenților, cât și tuturor celor interesați să învețe o nouă limbă străină.

Universitatea din Craiova creează o punte de legătură între Polonia și capitala Olteniei prin intermediul Centrului de Limbă și Cultură Poloneză. În cadrul acestuia se țin cursuri de limbă polonă pentru studenți, oameni de faceri, dar și pentru toți cei interesați să cunoască Polonia.

“Studenții vor avea posibilitatea de a beneficia de burse Erasmus și burse pentru Școli de vară la diferite universități din Polonia precum și de stagii în cadrul Parlamentului Polonez”, spun reprezentanţii Universităţii din Craiova.

Centrul de Limbă și Cultură  Poloneză  este deschis la sediul Bibliotecii Universității Craiova din cartierul Lăpuș Argeș. Acesta a fost înființat cu sprijinul Ambasadei Republicii Polone la București care a donat cărți și dicționare și a preluat Patronatul Onorific asupra centrului.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.