Curtea de Apel Craiova anunţă că suspendă activitatea

Curtea de Apel Craiova anunţă că suspendă activitatea

2.416
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Reprezentanţii Curțile de Apel Craiova au anunțat, marți, că își vor suspenda activitatea, începând din data de 27 ianuarie, pentru că sunt nemulţumiţi de propunerile de abrogare a dispozițiilor legale privind pensia de serviciu.

Vor fi rezolvate doar cazurile urgente, anunță reprezentanţii Curţii de Apel Craiova.

„Urmare a dezbaterilor din Adunarea Generală s-a hotărât transmiterea către Consiliul Superm al Magistraturii a unui punct de vedere motivat, în sensul respingerii ferme a propunerii legislative de abrogare a dispozițiilor legale privind pensia de serviciu a magistraților, o astfel de măsură încâlcând independența judecătorilor și afectând statutul constituțional al acestora”, se arată într-un comunicat de presă remis, marţi, de Curtea de Apel Craiova.



2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     05-04-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    188

    Nu va ajung pensiile de 1 miliard …din 2016 peste 1000 de judecători au peste 1 miliard pensie …ce mai faceti cu 5000 lei pensie specială atat timp cât 70%din populația Dolj lucrează pe 1300 lei sau nu lucrează deloc datorită salariului prea mic care nu acoperă dările tot la stat …iar restul de 30% sunt cei mai bogați din tara respect multa M1ie la familie,copii și soție

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    473

    Ca la noi…pensii speciale,pensii de servivi,pensii de handicap,pensii X si Y,o adevarata enciclopedie a mizeriilor! Oameni lacomi! Stau la un birou,dau decizii care mai de care mai aberante se mai pensioneaza si mai devreme ca cei din armata de parca au fost pe front…Iar unii dupa 45 de ani de munca ies cu pensie de 1200 lei sau chiar cu mai putin! Si cica sa mnu-i blestemi si sa nu te bucuri cand le este rau?!?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.