Curtea de Apel Craiova, decizie definitivă: Dosarul „Caracal” rămâne la Tribunalul Olt

Curtea de Apel Craiova, decizie definitivă: Dosarul „Caracal” rămâne la Tribunalul Olt

1.310
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Dosarul „Caracal” se va judeca tot la Tribunalul Olt, după ce judecătorii Curții de Apel Craiova au respins, marți, ca nefondată cererea familiei Alexandrei Măceșanu de a strămuta dosarul la Mehedinți.

Potrivit unui comunicat remis de Curtea de Apel Craiova, decizia dată marți este definitivă.

„Respinge, ca nefondată, cererea de strămutare formulată de petenţii Măceşanu Tudoriţa şi Măceşanu Ion. Obligă pe fiecare petent la câte 25 lei cheltuieli judiciare avansate de stat. Conform art. 275 alin. 6 C.p.p., onorariile apărătorilor desemnaţi din oficiu pentru intimaţii-inculpaţi Dincă Gheorghe şi Risipiţeanu Ştefan, în sumă de câte 313 lei fiecare, rămân în sarcina statului şi se vor vira către Baroul Dolj din fondurile Ministerului Justiţiei. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 18.02.2020”, se arată în comunicatul de presă.

Avocatul familiei Alexandrei Măceșanu a precizat că părinții fetei și apărătorii au făcut această solicitare întrucât nu au încredere în judecătorii din județul Olt.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.