DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Suprafețele de teren cultivate cu pepeni verzi și galbeni de la Dăbuleni sunt mai mici, anul acesta, comparativ cu cele de anul trecut. 

Potrivit Direcției pentru Agricultură Județeană Dolj, sunt 550 de hectare cu pepeni verzi și alte 200 cu pepeni galbeni.

„La Dăbuleni, suprafața cultivată este de 750 de hectare pepeni verzi și galbeni. Sunt 550 de hectare cu pepeni verzi și 200 de hectare cu pepeni galbeni, cu mult mai puțin comparativ cu anul 2020 când suprafața cultivată a fost de 1050 de hectare(800 de hectare pepeni verzi și 250 de hectare pepeni galbeni)”, informează reprezentanții Direcției pentru Agricultură Județeană Dolj.

Pentru anul acesta, nu s-a finalizat centralizarea suprafețelor cultivate cu pepeni la nivel județean, mai spun reprezentanții Direcției pentru Agricultură Județeană Dolj.

Cultura de pepepeni a însumat, anul trecut, o suprafață totală de 3864 de hectare, ceea ce înseamnă 0,80% din suprafață agricolă a județului Dolj. 30% din acest total se află pe raza localității Dăbuleni.

Sursa foto: Facebook Pepene de Dăbuleni 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.