DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

35 de dansatori din cadrul Freaks Dance Company au reprezentat Craiova, în acest weekend, la prima ediție  a Campionatului National de Hip Hop/ Street Dance, organizat de Federația Română de Dans Sportiv, la Timișoara, obținând locul I. 

Acest loc ocupat în clasament le-a adus dansatorilor craioveni și titlul de Campion Național al României.

35 de dansatori din cadrul Freaks Dance Company au reprezentat Craiova și au reușit sa obțină locul I și titlul de Campion Național al României, astfel:

– Disciplina Street Dance Show:
* categoria Solo | 5 – 10 ani: Zlotea Vanessa;
* categoria Duo | 10 – 18 ani: Zlotea Vanessa si Florica Eliza;
* Categoria Small Team – 5 – 10 ani: Baby Freaks;
* Categoria Small Team – 10 – 18 ani: Mini Freaks;
* Categoria Big Team – 10 – 18 ani: Mini Freaks
* Categoria Big Team – 18 + ani: Freaks Crew.

De asemenea, Zlotea Vanessa a reușit sa devină vicecampioana României la disciplina Hip Hop Battle, categoria de vârstă 5-10 ani, iar Melany Ștefănescu a obținut medalia de bronz la disciplina Street Dance Show, categoria solo 5 – 10 ani.

Totodată, Bojin Sonya și Marga Delia au reușit să se califice în Top 8 la disciplina Hip Hip Battle 10-18 ani, iar Ristea Andreea și Coandă Andreea în Top 16.

Dansatorii de la Freaks Dance Company au fost legitimați anul acesta în cadrul Federației Române de Dans Sportiv și reusesc la prima ediție a Campionatului Național de Hip Hop/Street Dance să aducă în Banie 6 titluri de Campion Național al României.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.