Deputatul Ion Cupă a găsit o nouă barcă. PMP i se pare...

Deputatul Ion Cupă a găsit o nouă barcă. PMP i se pare mai „adecvat realităților românești”

3,318
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Deputatul Ion Cupă s-a înscris în PMP, pas pe care l-au făcut și alți membri ALDE Dolj, după cum tocmai Cupă a anunțat. 

„Am decis să mă alătur, împreună cu marea majoritate a membrilor ALDE Dolj, proiectului politic al Partidului Mișcarea Populară. Nu a fost o decizie ușoară, pentru că atât eu cât și colegii mei am investit energie, resurse ș i multă încredere î n ALDE, așa cum a fost el în primii trei ani de existență.

Totuși, cred cu tărie că aceasta este o decizie corectă, bazată pe evaluarea proiectelor în favoarea dezvoltării țării, pe care PMP le promovează”, a menționat Cupă.

Acesta susține că motivele trecerii la PMP nu au legătură cu „starea ALDE”, ci cu faptul că PMP -ul este acel partid conectat la realitățile din România, spune Cupă.

„Motivele care au stat la baza înscrierii mele în Partidul Mișcarea Populară(PMP) nu au legătură cu starea ALDE, cu experiențele trecute, ci cu faptul că acest partid, PMP, are cu adevărat o viziune politică și o strategie coerentă, adecvate realităților românești. Nu mai este timp de pierdut. Toată experiența și toate resursele pe care le avem la dispozițe trebuie valorificate pentru a construi și consolida politici menite să accelereze dezvoltarea economică și socială a României. Mulțumesc conducerii PMP pentru încrederea acordată. Pozițiile de Vicepreședinte național al PMP , Președinte interimar al PMP Dolj și Coordonator al activității PMP din regiunea Olteniei mă onorează și mă obligă”, a mai spus Cupă.

Ion Cupă a fost exclus din ALDE, în luna septembrie, după ce acesta a acceptat propunerea fostului premier Viorica Dăncilă de a prelua portofoliul de la Ministerul Energiei.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7656

  Ce se mai plimba astia ca albinuta din floare in floare de partid…
  Partidele din Romania nu au nicio filosofie nicio strategie, nicio doctrina… sunt doar gasti de interese…
  Cum a vazut ca s-a scufundat alde corabia.. cum a sarit in barca de salvare.. a marinarului Basescu..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.