Deputatul Ion Cupă cere demisia secretarului general Chițoiu

Deputatul Ion Cupă cere demisia secretarului general Chițoiu

2.069
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele ALDE Dolj, deputatul Ion Cupă, cere demisia imediată a secretarului general Daniel Chiţoiu. 

„În baza mandatului primit de la Biroul Politic Teritorial ALDE Dolj, am cerut într-o conferinţă de presă demisia imediată a secretarului general Daniel Chiţoiu pentru motive întemeiate. Faptul că tot mai mulţi lideri judeţeni ALDE din Oltenia, şi nu numai, exprimă public acelaşi punct de vedere este un semn bun că partidul nostru are resurse interne pentru apărarea identităţii sale şi repunerea sa pe un drum politic care să reclădească încrederea sutelor de mii de oameni care ne-au acordat votul lor”, a scris Ion Cupă, pe Facebook.

Denunţarea protocolului cu PSD, ieşirea bruscă de la guvernare, renunţarea la candidatura dorită de membrii partidului la prezidenţiale şi intrarea abruptă într-o alianţă cu un partid de centru-stânga „percepută de membrii noştri ca un risc major pentru pierderea identităţii noastre liberale”, sunt printre motivele invocate de către liderul ALDE Dolj, transmise într-un comunicat de presă.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.