DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Vijelia de seara trecută din Craiova a produs pagube însemnate în cartierul Craiovița Nouă, acoperișurile a trei blocuri fiind smulse și căzute pe carosabil și peste mașinile parcate lângă imobile. 21 de autoturisme au fost avariate, anunță autoritățile. 

„În urma feneomenelor meteo, Cod galben descărcări electrice de vijelii și grindină, în municipiul Craiova, cartier Craiovița Nouă, bd. Dacia și bd. Oltenia, pompierii militari au intervenit pentru degajarea unor părți de acoperiș la trei blocuri de locuințe. Dupa ce au fost indepartate elemente din structura acoperisului care a fost luat de vant au rezultat aproximativ 21 de autoturisme avariate. Nu au fost înregistrate victime”, arată ISU Dolj.

 

Tot la nivelul municipiului Craiova, pe strada Pârâului și strada Burebista, s-a intervenit pentru degajarea unor copaci căzuți pe carosabil. În această situație spun pompierii, nu au fost produse pagube materiale.

„Echipaje de la RAADPFL au intervenit pentru degajarea a cinci copaci cazuti pe carosabil”, mai arată ISU Dolj.

Și în Valea Stanciului s-a intervenit, după ce un copac a fost rupt și căzut pe carosabil.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.