Digitalizare şi politici educaţionale europene comune, la Universitatra din Craiova

Digitalizare şi politici educaţionale europene comune, la Universitatra din Craiova

19.159
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cercetători din Franţa, Spania, Canada şi România se întâlnesc la Universitatea din Craiova la un workshop în jurul politicilor educaţionale în contextul digital.

Pe 12 noiembrie 2019, între orele 9.00-17.00, la sala 443B, evenimentul reunește specialiști din domeniile științele educației, sociologie, științe politice, filologie, care vor dezbate și realiza analize comparative ale unor experiențe și practici de implementare a unor proiecte educaționale (inclusiv în domeniul digital), care implică articularea și armonizarea programelor europene, naționale, regionale sau locale.

De asemenea, acțiunea reprezintă ocazia de a împărtăși cunoștințe cu privire la punerea în practică a politicilor educative europene, aplicarea recomandărilor făcute de către Comisia Europeană și, nu în ultimul rând, cu privire la locul pe care îl ocupă politicile naționale, regionale sau locale în dezvoltarea proiectelor din domeniul educației digitale.

„Journéed’études: Le numérique en éducation – politiquespubliques, acteurs et défis” se înscrie în aria programului de cercetare desfășurat în cadrul proiectului Erasmus+ Ancrage du Numérique dans la Gouvernance des Établissements– ANGE (2017-1-FR01-KA201-037369, perioada de implementare: 01/09/2017-31/08/2020).

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.