Directorul SJU Craiova, dupa interventia in cazul lui Florin Busioc: „Din punct...

Directorul SJU Craiova, dupa interventia in cazul lui Florin Busioc: „Din punct de vedere medical, starea pacientului este îmbunătățită. Primul moment critic a fost depășit.

7.374
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Starea actorului Florin Busuioc, căruia i s-a montat un stent la Spitalul Județean Craiova, marți seară, după ce a suferit un infarct pe scena Filarmonicii Oltenia, unde juca într-un spectacol, este una îmbunătățită, anunțul fiind făcut de către directorul instituției medicale, Eugen Georgescu.

Managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova a mai spus că pacientul nu putea fi transportat la o clinică din capitală din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

„Din punct de vedere medical, starea pacientului este îmbunătățită. Primul moment critic a fost depășit. Florin Busuioc a suferit un infarct și dacă nu se intervenea, deși la noi este foarte greu ca nu avem linie de gardă, poate că alta era situația acum. Medicii Paul Trașcă, Eugen Țieranu și Emilia Goanță s-au mobilizat și au făcut o treabă extraordinară. Pacientul nu putea fi transportat în primul rând din cauza condițiilor meteo. Ceața nu permitea acest lucru. Fiecare minut a contat și ne bucură faptul că medicii noștri au făcut posibilă această intervenție”, a declarat Georgescu.

3 COMENTARII

 1. #1
  Member
  Data de inscriere
   04-04-2008
  Locatie
   home
  Mesaje
  123

  felicitari domnule director si celor ce s-au implicat in salvarea unui om

 2. #2
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   15-02-2011
  Locatie
   Craiova Brazda
  Mesaje
  4727

  felicitari

 3. #3
  Insane
  Data de inscriere
   15-11-2009
  Locatie
   bals
  Mesaje
  6379

  A fost busuioc
  Pentru un amărât…..cine se mobiliza?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.