Directorului Aeroportului Craiova îi expiră mandatul

Directorului Aeroportului Craiova îi expiră mandatul

2.670
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Directorului Aeroportului Internaţional Craiova, Mircea Dumitru, îi va înceta mandatul, în data de 31 august, joi fiind ultima ședință de consiliu județean la care managerul a participat.

Mircea Dumitru a menționat că la baza deciziei sale sunt doar motive personale, acesta dorindu-și să petreacă mai mult timp în familie.

„Așa cum am mai spus, am renunţat la mandat strict din motive personale. Vreau să petrec mai mult timp alături de familia, care, aşa cum bine ştiţi este formată doar din doi membri. Activitatea am început-o în urmă cu 11 ani. Lângă mine a fost atunci preşedintele CJ Dolj, domnul Ion Prioteasa, căruia îi mulţumesc foarte mult. De asemenea, au contat foarte mult sfaturile domnului europarlamentar Marian Jean Marinescu. Eu chiar am avut sprijinul tuturor consilierilor judeţeni, care, indiferent de culoarea politică au dorit dezvoltarea acestui aeroport. Le mulțumesc tuturor pentru implicare”, a spus Dumitru.

Preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, regretă plecarea lui Mircea Dumitru din funcţia de director a Aeroportului Craiova, dar așa cum a spus șeful județului, se vor baza pe el ori de câte ori vor avea nevoie de consultanță în domeniu.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.