DISPĂRUTĂ. O fetiță de 13 ani, din Craiova, căutată de autorități. Familia...

DISPĂRUTĂ. O fetiță de 13 ani, din Craiova, căutată de autorități. Familia nu știe nimic de ea, de ieri

5.934
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O fată în vârstă de 13 ani, din Craiova, este căutată de către polițiștii doljeni, după ce joi, tatăl acesteia a semnalat dispariția minorei. 

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul în vârstă de 55 de ani, din Craiova, s-a prezentat la poliție joi seara, spunându-le oamenilor legii că fiica sa a plecat de acasă în data de 31 iulie și nu mai știe nimic de ea. Din verificări a rezultat că nu este prima faptă a fetei de acest fel.

„În cursul acestei zile, polițiștii doljeni au fost sesizați de un bărbat de 55 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, la data de 31 iulie, fiica sa, în vârsta de 13 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent. Din verificările efectuate a rezultat faptul că minora a mai plecat anterior de la domiciliu, însă a revenit după o anumită perioadă. Minora, pe nume Pascu Marisa-Alexandra are următoarele semnalmente: înălțime 1,50 m înălțime, aproximativ 40 kg, ten măsliniu, par lung, închis la culoare. La momentul plecării era îmbrăcată într-o rochie in carouri”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Persoanele care dețin informații ce pot fi utile sunt rugate sa anunțe cea mai apropiată unitate de politie sau sa apeleze numărul unic de urgență.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.