DN 65C Craiova – Mischii și șase drumuri județene, blocate

DN 65C Craiova – Mischii și șase drumuri județene, blocate

1.457
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Din cauza zăpezii viscolite din ultimele zile, drumul naţional 65C Craiova – Mischii este încă închis, miercuri, la fel și alte șase drumuri județene, respectiv DJ551A Bratovoești – Puțuri, DJ643F Ghercești – Ungureni, DJ652 Lăcrița – Coșoveni, DJ561Podari – Segarcea, DJ552 Vârtop – Caraula, DJ552B Plenița – Verbița, potrivit reprezentanților ISU Dolj. La ora actuală, pe aceste drumuri se acţionează cu utilaje pentru reluarea traficului.

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate la 30 situaţii de urgenţă după cum urmează:

Detașamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit, marți, cu o autospecială pentru degajarea unui copac căzut pe un autoturism în mun. Craiova, str. C-tin. Argetoianu. Secţia Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială pentru degajarea unui copac căzut pe cabluri de telecomunicatii în loc. Filiaşi, bvd. Racoţeanu. Detașamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială pentru degajarea unei bucăți de tablă desprinse de pe acoperișul unui bloc de locuințe P+4 în mun. Craiova, str. Victor Papillian. Detașamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială pentru degajarea unui copac căzut pe un autoturism în mun. Craiova, str. Lyon. Detașamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil în com. Mischii, sat Motoci. Detașamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil în mun. Craiova, str. Bâlteni. Secția de Pompieri Segarcea a intervenit cu două autospeciale pentru a asigura deszăpezirea a 10 autoturisme și 5 autocamioane rămase blocate în zăpada pe DJ 561 Segarcea – Calopăr. Detașamentul de 1 Pompieri Craiova a intervenit cu echipajul CBRN pentru decontaminarea unei ambulanțe ATPVM și a echipajului ISU GJ, care a transportat un pacient din județul Gorj, confirmat cu virusul COVID 19, la Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din mun. Craiova. Detașamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială pentru degajarea unei table desprinse de pe acoperișul unui bloc P+4 in mun. Craiova, str. Maramureș. Detașamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială pentru degajarea unui copac căzut pe un autoturism în mun. Craiova, str. Mitropolit Firmilian.

Miercuri dimineața, Detașamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autoșenilată în sprijinul unui echipaj SAJ Dolj care se deplasa la un caz medical în com. Castranova, dar rămăsese blocată în zăpadă. La această intervenție era vorba de o femeie care prezenta dureri în piept. S-a luat decizia ca echipajul medical să fie susținut în intervenție pentru a ajunge la persoana respectivă. După o luptă cu natura, echipajul medical și pompierii au ajuns la pacientă. Imediat echipajul medica a trecut la consultul pacienții, iar după finalizare au constatat ca aceasta are o colică biliară refuzând deplasarea la spital.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.