Doi ani de închisoare pentru șoferul care l-a târât cu mașina pe...

Doi ani de închisoare pentru șoferul care l-a târât cu mașina pe polițistul local

6.243
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Daniel Bancău, șoferul care anul trecut a târât un polițist local pe Str. A. I. Cuza, care îl abordase pentru că parcase ilegal, a fost condamnat defintiv de Curtea de Apel Craiova la doi ani de închisoare cu executare.

Evenimentul s-a petrecut vara trecută, pe 19 iulie, la intersecția străzilor A.I. Cuza și Panait Moșoiu, în jurul orei 12.00. Agentul Ionel Broboană din cadrul Poliției Locale Craiova a fost rănit ușor de un bărbat care parcase în dreptul unei treceri de pietoni, iar când polițistul local i-a cerut să părăsească zona, acesta a refuzat. Șoferul a susținut că vrea să cumpere ceva de la un magazin din zonă, a coborât din mașină și a intrat în magazin. „A oprit un Audi de culoare albă, cu numere de Brașov, chiar în dreptul indicatorului cu oprirea interzisă, iar eu i-am pus în vedere să se pună în mișcare. Șoferul nu a ținut cont și a vrut să părăsească autoturismul, iar eu am trecut la identificarea acestuia, moment în care șoferul a pornit motorul și a plecat cu mine cu tot, cu portiera deschisă. M-a târât câțiva metri, pe laterală, provocându-mi leziuni la piciorul drept și mâna dreaptă. A oprit la strigătele trecătorilor, eu m-am desprins de mașină, iar el a închis ușa și a plecat în trombă“, a povestit Ionel Broboană, agent principal în cadrul Poliției Locale.

Daniel Bancău a mai fost implicat într-un accident rutier, în urmă cu șapte ani. A lovit mortal un pieton, un bătrân, a fost acuzat de ucidere din culpă, şi a fost condamnat la un an şi şase luni de închisoare.

Pe 20 septembrie 2017, magistrații Curții de Apel Craiova i-au dat o sentință definitivă de doi ani de închisoare cu executare. 



2 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     17-09-2017
    Mesaje
    0

    Este bine ca face macar un an de parnaie, sa se invete minte. Este mai buna astfel de pedeapsa decat orice amenda. Pacat ca nu se aplica legea decat cand este vorba de politisti sau alte persoane juridice, ca in alte cazuri stim bine ca nu se intampla mai nimic, doar amenzi si la mica intelegere, sau maxim ceva subtire si aia cu suspendare. Numai ganditiva ca asta l-a tarat pe politist si a luat doi ani cu executare, iar alti in cazuri cu persoane fizice, omoara oameni cate 2-3 si abea ia cu suspendare. Pai este corecta legea aplicata sau nu ? Pacat ca se interpreteaza si se aplica in functie de cine esti.

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     17-07-2017
    Mesaje
    4

    Interesanta sentinta. Sa speram ca doi ani de zile sunt de ajuns in cat sa schimbe comportamentul agresiv.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.