DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Patru persoane din Bratovoești, între care doi copii unul în vârstă de un an, celălalt de doi ani, au ajuns la spital, marți după-amiază, după ce au fost implicate într-un accident produs pe raza localității doljene Teasc.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a menționat faptul că la volanul mașinii se afla un bărbat în vârstă de 59 de ani, care la un moment dat a pierdut controlul autoturismului, întrând într-un cap de pod. Cei doi copii sunt nepoți ai șoferului și ai femeii care se mai afla în mașină.

„Un bărbat de 59 de ani a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea pe DN 55, prin Teasc, intrând într-un cap de pod. În mașină se mai afla o femeie de 52 de ani și doi copii minori, de 1 an și 2 ani. Toți sunt conștienți”, a declarat Grădinaru.

În acest caz a fost nevoie și de intervenția unei echipe de descarcerare întrucât în urma impactului șoferul a rămas prins între scaun și volan, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă.

Toate cele patru persoane au fost transportate la spital după ce li s-a acordat primul ajutor la fața locului.

https://youtu.be/D1ZJ-paX1g8

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.