Doi doljeni au fost arestați preventiv pentru contrabandă cu țigări

Doi doljeni au fost arestați preventiv pentru contrabandă cu țigări

2.537
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat din Caraula și altul din Unirea au fost arestați preventiv, sâmbătă, fiind acuzați de săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigări, la locuința unuia dintre ei fiind găsite 29.000 de pachete, într-o autoutilitară. 

Mai exact, cu ocazia descinderilor efectuate de către polițiști, într-o autoutilitară din curtea gospodăriei, au fost găsite 28.960 de pachete de țigări fără timbru sau marcaj fiscal.

„Cercetările au fost preluate de către lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, din verificări stabilindu-se faptul că autoutilitara în care au fost găsite țigările avea aplicate, peste numerele de înmatriculare valabile, plăcuțe cu un alt număr de înmatriculare. În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au identificat doi bărbați, primul dintre aceștia în vârstă de 42 de ani, din Caraula, și cel de-al doilea de 40 de ani, din Unirea, care au încercat să își asigure scăparea prin fugă, aceștia fiind prinși de polițiști și conduși la sediul secției”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Cei doi au fost reținuți, sâmbătă ajungând în fața magistrațlor și fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

De asemenea, întreaga cantitate de țigarete, autoutilitara și un alt autoturism utilizat de bărbatul de 40 de ani au fost indisponibilizate, urmând a se dispune măsurile legale care se impun.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.