DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un grav accident de circulație s-a produs, marți dimineață, în județul Dolj. Două persoane au murit și patru au ajuns la spital, după ce o autoutilitară a lovit violent un camion.

Potrivit IPJ Dolj, accidentul a avut loc pe DN 56, în localitatea Basarabi.

Șoferul unei autoutilitare în care se aflau șase persoane a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autocamion staționat.

În urma impactului au murit două persoane, iar celelalte patru, între care un copil de 4 ani, au suferit diferite leziuni, fiind transportate la spital.

„Un bărbat de 42 de ani, cetățean Bulgar, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.N. 56, în localitatea Basarab, în care se mai aflau alte 5 persoane, toți cetățeni Bulgari, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autocamion staționat.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și un alt bărbat au decedat, iar alte patru persoane printre care un minor de 4 ani au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la spital”, arată IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.