Doi polițiști au ”reclamat” un hoț de lemne care voia să-i mituiască

Doi polițiști au ”reclamat” un hoț de lemne care voia să-i mituiască

10.656
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un bărbat din județul Olt, care transporta ilegal, fără documente de proveniență, circa 2 metri steri pentru lemne de foc, a încercat să le ofere polițiștilor 800 de lei pentru a fi lăsat în pace. Olteanul a insistat până a fost prins în flagrant.

Agentul de poliție Constantin-Alin Pătru, ajutor șef de post la Postul de Poliție Ghercești, și agentul principal Ionuț-Marius Tîrșa, ajutor șef de post la Postul de Poliție Bulzești, ambele din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Pielești, aflați în patrulă intercomunală pe raza comunei Ghercești, sat Ungureni, au oprit pentru control, pe DJ 643 F, un autoturism Fiat Ducato, condus de Ion P., de 54 ani, din com. Dobrețu, județul Olt. Acesta transporta ilegal, fără documente de proveniență, aproximativ 2 metri steri de lemne de foc. Bărbatul a încercat să le ofere diverse sume de bani polițiștilor, pentru a nu lua măsuri legale împotriva sa, dar a fost refuzat de cei doi polițiști. Însă aceștia s-au desistat și au anunțat, pe cale ierarhică,  Serviciul Județean Anticorupție Dolj, care a organizat un flagrant. În jurul orei 12:00, olteanul a fost prins în timp ce oferea agenților de poliție suma de 800 lei la Postul de Politie Ghercești.

Bărbatul fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „dare de  mită” prev. de art. 290 Codul Penal”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Foto: arhivă

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.