DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primarului comunei Valea Stanciului, Ovidiu Ionel Gîngioveanu, și celui al localității Terpezița, Constantin Popa, le-au fost semnate, joi, de către prefect, ordine privind constatarea încetării mandatelor. 

Potrivit Prefecturii Dolj, în cazul edilului din Valea Stanciului Judecătoria Segarcea a comunicat, în data de 5 noiembrie, anul acesta, sentința prin care s-a stabilit față de acesta pedeapsa de doi ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice, dispunând totodată suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei de doi ani închisoare pe durata termenului de încercare de patru ani. Sentința penală a rămas definitivă.

În cazul primarului de la Terpezița, s-a stabilit că acesta deținea simultan funcția de edil al localității, cât și cea de comerciant persoană fizică(membru al Întreprinderii Familiale Popa E.Constantin).

„Neluărea măsurii de a renunța la funcția deținută înainte de a fi numit sau ales în funcția care atrage starea de incompatibilitate în cel mult 15 zile de la numirea sau alegerea în această funcție”, explică reprezentanții Prefecturii Dolj.

Ordinele emisie de prefectul județului Dolj, Nicușor Roșca, pot fi contestate în termen de 10 zile de la comunicare

1 COMENTARIU

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.