DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi bărbați din Craiova au fost reținuți pentru comiterea infracțiunii de proxenetism.
Proxeneții au fost reținuți după ce au obligat două tinere de 19 ani să se prostitueze. Acestea erau plătite cu sume între 50 și 100 de lei pentru a întreține relații intime. „În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Craiova s-a constatat faptul că unor tinere, care practică prostituţia pe Centura de Nord a municipiului Craiova, le este înlesnită această activitate de anumite persoane care beneficiază și de sumele de bani obţinute pentru raporturile sexuale practicate.” a precizat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.
Bărbații, în vârstă de 27 de ani și respectiv 32 de ani, au fost arestați preventiv pentru 24 de ore. „Au fost efectuate percheziţii domiciliare la locuinţele celor doi bărbaţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de proxenetism. Cu ocazia percheziţiilor efectuate de poliţişti s-au ridicat mai multe înscrisuri (documente transfer bancar, anunţuri mica publicitate) şi sume de bani dobândite în urma activităţii infracţionale desfăşurate“, a mai adăugat Cosmin Grădinaru.
Proxeneții sunt cunoscuți cu antecedente și au fost reținuți, iar astăzi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.