Doi turci au sărit gardul pentru a intra în țară la Calafat....

Doi turci au sărit gardul pentru a intra în țară la Calafat. Au fost prinși și predați bulgarilor

4.070
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi turci au sărit gardul de la Vama Calafat ca să intre în țară. Cei doi au fost prinși pe polițiștii de frontieră imediat ce au pus piciorul pe tărâm românesc. Vameșii i-au văzut cum au coborât dintr-un automarfar și s-au urcat pe gard. „Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, au observat două persoane de sex masculin care, după ce au coborât dintr-un automarfar, înainte de efectuarea controlului de frontieră, au escaladat gardul ce împrejmuiește incinta punctului de frontieră, cu intenția de a intra în țară fără efectuarea formalităților specifice”, a declarat Dănuț Rudăreanu, purtător de cuvânt STPF Dolj.

 

Cei doi au fost reținuți și duși la poliție pentru audieri. Aceștia au declarat că doreau să ajungă în Germania la rude și au sărit gardul deoarece nu aveu documente legale pentru a intra în România. „Polițiștii de frontieră au întocmit acte de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la intrarea în țară prin trecerea ilegală a frontierei de stat și intrare în țară prin trecerea ilegală a frontierei de stat, iar cele două persoane, împreună cu șoferul automarfarului din care au coborât, au fost predate autorităților de frontieră bulgare, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun”, a precizat Dănuț Rudăreanu.

 

                      

 

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     23-11-2012
    Mesaje
    196

    Si al 3 lea ?

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    5246
    Citat Mesaj initiat de marius gr.
    Si al 3 lea ?

    Chiar si asa…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.