Dolj. 14 primari de la ALDE și PNL „merg” cu PSD-ul la...

Dolj. 14 primari de la ALDE și PNL „merg” cu PSD-ul la europarlamentare

14.904
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

14 primari doljeni, de la ALDE şi PNL, au decis să susțină PSD-ul la alegerile europarlamentare din luna mai. Edilii au fost prezenţi, joi, într-o conferinţă de presă, alături de preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda.

Manda a spus că cei 14 primari rămân în partidele lor, dar vor colabora cu social democrații.

„Sunt doar o parte din primarii cu care am candidat pe liste comune, de la UNPR, de la PNL. Le mulțumesc pentru că au venit alături de noi. Ei vor rămâne în partidele lor, dar vom face echipă”, a declarat Claudiu Manda, președintele PSD Dolj.

Printre cei care au ales să susțină PSD-ul, la alegerile europarlamentare, sunt primarii comunelor: Malu Mare, Coţofenii din Faţă, Şimnicu de Sus, Secu, Piscu Vechi, Bucovăţ, Daneţi, Teslui, Catane, Gighera, Radovan, Galicea Mare, Sălcuţa şi Mischii.

Aceștia susțin că „se regăsesc mult mai bine” în tot ceea ce întreprinde PSD-ul și că au realizat că „nu mai sunt pe aceeași frecvență cu partidele din care fac parte”.

Claudiu Manda este unul dintre candidaţii PSD la europarlamentare ocupând locul trei pe listă.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    36

    Sigur i-au prins cu ceva la mana si acum trec in tabara adversa daca mai vor functii. Uite asa mai acapareaza zeci si sute de primari la nivel de tara. Dupaia zic ca nu sunt partide pline de penali.

  2. #2
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9476

    Ghinion

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.