Dolj. 170 de amenzi aplicate în 24 de ore, din cauza vitezei,...

Dolj. 170 de amenzi aplicate în 24 de ore, din cauza vitezei, în județul Dolj. „Speed Marathon” s-a lăsat și cu rețineri de permise

2.848
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

170 de șoferi au fost amendați, miercuri, în județul Dolj, cu ocazia derulării operațiunii „Speed Marathon”, polițiștii doljeni verificând peste 300 de autovehicule.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru,  a spus că au fost reținute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 19 permise de conducere.

„Poliţiştii rutieri care au fost angrenaţi în activităţi au acționat în 17 puncte din judeţul Dolj. Conform calendarului de activități al Organizației Polițiilor Europene – TISPOL, în ziua de 3 aprilie, pentru 24 de ore, toate statele membre ale organizației au desfășurat un maraton de acțiune cu aparatele radar, în cadrul activităţii cu denumirea ,,SPEED MARATHON ”. Controalele Poliţiilor Rutiere au vizat respectarea regimului legal de viteză și reducerea numărului și a gravității consecințelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condițiilor de drum și a celei excesive”, a explicat Grădinaru.

Poliţiştii doljeni de la rutieră vor desfăşura în continuare activităţi în cadrul acestei acţiuni până la finalul săptămânii.

1 COMENTARIU

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   03-03-2011
  Mesaje
  370

  Ar trebuii cate un SPEED MARATHON in fiecare saptamana…si amenzi mai mari! Viteza este principala cauza a deceselor de pe drumurile noastre „ca-n palma”!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.