DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

342 de elevi doljeni au absentat, marţi, la prima probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj, la nivelul județului Dolj au fost prezenți 3.353 candidați, dintre cei 3.695 de elevi înscriși.

Nu au fost înregistrate incidente în niciun centru de examen.

„Menționăm că nu s-au înregistrat  incidente și nu au fost elevi eliminați pentru tentativă de fraudă. Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Limba și literatura română au fost publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00”, a menţionat Nicoleta Liţoiu, purtător de cuvânt al ISJ Dolj.

Următoarea probă scrisă (Matematică) va avea loc joi, 24 iunie.

Primele rezultate vor fi afișate marți, 29 iunie, până la ora 14:00 (în centrele de examen).

„Comunicarea rezultatelor obținute se face anonimizat, atât în centrele de examen, cât și pe site-ul evaluare.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecția datelor personale. Mai exact, vor fi utilizate coduri individuale care înlocuiesc numele și prenumele candidaților și care au fost distribuite candidaților, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susținută”, a mai precizat reprezentanta ISJ Dolj.

Rezultatele finale vor fi afișate sâmbătă, 4 iulie.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.