Dolj: 67 de amenzi și trei permise reținute, pentru depășirea vitezei, de...

Dolj: 67 de amenzi și trei permise reținute, pentru depășirea vitezei, de Sf. Maria

4.057
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Razie

Oamenii legii au intensificat controalele rutiere, ieri după-amiază, între orele 17:00 și 21:00. Poliția a acționat pentru conştientizarea participanţilor la trafic cu privire la pericolul la care se expun dacă calcă prea tare pedala de accelerație. S-au dat amenzi și s-au reținut permise.

Efective de polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naționale și Europene, împreună cu agenţi rutieri din cadrul Biroului Rutier Craiova, precum și din cadrul celorlalte formaţiuni rutiere doljene au executat o acţiune pe principalele drumurile  naţionale şi europene de pe raza judeţului Dolj în scopul prevenirii si combaterii încălcării regimului legal de viteză. Cu ocazia acțiunii, au fost aplicate în total 108 sancţiuni contravenționale, dintre care 67 au fost date pentru depășirea vitezei regulamentare, iar 41 pentru comiterea altor abateri.

Valoare totală a sancțiunilor aplicate a fost de 18.920 lei, totodată fiind reținute și 3 permise de conducere, pentru exces de viteză.

Foto: arhivă



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     01-08-2008
    Locatie
     Sarari
    Mesaje
    402

    Nici nu citesc articolul!
    „Oamenii legii ” ies că ciupercile după ploaie sau că broaștele doar când este ceva de ciugulit!
    De ce ” oamenii legii”, nu sunt 24/7, pe recepție ?
    Că astfel de șoferi găsești și intr-o zi oarecare!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.