DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cea de-a doua etapă a vaccinării anti-Covid a început la Craiova, luni dimineață, în cele două centre amenajate la Sala Polivalentă, 480 de persoane fiind programate să se vaccineze astăzi. 

La Sala Polivalentă din Craiova, de la deschiderea centrelor și până la ora 10.30, s-au vaccinat aproximativ 80 de persoane.

Personalul medical din aceste puncte de lucru, așa cum și edilul municipiului, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat, zilele trecute, este detașat de la Serviciul Public Cabinete Medicale și Creșe.

În județ, avizate pentru acțiunea de vaccinare, mai sunt centrele din Călărași și Calafat, potrivit reprezentanților Prefecturii Dolj.

În total, în județul Dolj, 720 de persoane s-au programat pentru a se vaccina. În niciun centru nu au fost semnalate situații deosebite, fiind remediată, conform anunțului STS, și problema platformei pentru programări care, luni dimineața, se blocase.

1 COMENTARIU

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.