Dolj: A scăzut numărul testărilor pentru Covid

Dolj: A scăzut numărul testărilor pentru Covid

2.804
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

60 de cazuri noi de coronavirus au fost raportate, miercuri, de către Prefectura Dolj, ieri fiind efectuate 169 de testări la solicitarea DSP Dolj și alte 71 la cerere.   

În prezent, în județul Dolj, sunt înregistrate 81 de focare de coronavirus, numărul total al cazurilor confirmate ajungând la 13.942.

Autoritățile reamintesc faptul că în privința testelor efectuate în data de 15 decembrie, pentru acestea rezultatul urmează a se primi azi sau mâine, cele 60 de cazuri confirmate rezultând din testele făcute zilele trecute.

În spitale sunt internate 240 de persoane, 43 dintre acestea fiind la terapie intensivă.

215 doljeni au pierdut lupta cu această boală, de la debutul pandemiei până la ora actuală, trei decese fiind înregistrate în data de 15 decembrie.

Tot ieri, rata incidenței cumulative COVID-19 la mia locuitori, în judetul Dolj, era 1.93, în Craiova 2.99.



1 COMENTARIU

  1. #1

    Mesaje

    […] 60 de cazuri noi de coronavirus au fost raportate, miercuri, de către Prefectura Dolj, ieri fiind efectuate 169 de testări la solicitarea DSP Dolj și alte 71 la cerere, conform craiovaforum.ro. […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.