DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Două persoane au ajuns la spital, miercuri dimineață, în urma unui accident rutier care a avut loc în comuna Ișalnița din județul Dolj. 

Reprezentanții ISU Dolj au menționat că două mașini au fost implicate în acest eveniment rutier, trei persoane fiind găsite rănite în urma impactului. Dintre acestea, două au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale.

„Accident rutier în comuna Ișalnița, două autoturisme fiind implicate. La fața locului au fost trimise următoarele forțe Descarcerare, SMURD cu două ambulanță una tip B și una tip C și SAJ. Au fost găsite trei victime constiente și cooperante, acordându-le ajutor medical calificat. Două dintre ele au fost transportate la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vâlceanu.

La faţa locului s-au deplasat și poliţiştii care au stabilit că un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din comuna Ţânţăreni, judeţul Golj, din direcţia Filiaţi către Craiova, a fost lovit din spate de un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din comuna Almăj.

„În urma evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 44 de ani şi un bărbat de 30 de ani, din Ţânţăreni, pasager în autoturismul condus de acesta au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştienţi. Ambii conducători auto a fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.