Dolj: Accident mortal pe DN 6B, între Melinești și Craiova. Două persoane...

Dolj: Accident mortal pe DN 6B, între Melinești și Craiova. Două persoane și-au pierdut viața

6.185
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,00)

O femeie și un bărbat au murit, luni seara, într-un accident rutier petrecut pe DN 6B, între Melinești și Craiova. O a treia persoană, un bărbat în vârstă de 38 de ani, a fost rănită, fiind dusă la spital. 

Potrivit IPJ Dolj, un bărbat de 50 de ani, din Melinești, care conducea un autoturism, din direcția Melinești către Craiova, a lovit un cap de pod aflat în afara părții carosabile.

„În urma evenimentului rutier, din păcate, conducătorul auto și o femeie de 51 de ani, din Mîrșani, pasager dreapta față, au decedat, iar un bărbat de 38 de ani, pasager pe bancheta din spate, din Craiova a fost rănit, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a înprejurărilor în care s-a produs accidentul.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7681

    Dacă cauza accidentului a fost neatenția și viteza… o să îl aștepte sătănelu pe șofer să îl dea cu trotineta. Pe drumul ăla spre Gorj prin Melinești oricum se circulă ca la nebuni. Sunt mulți bubuiți mai ales din GJ pe el dar și de DJ. Am oroare de drumul ăla. N-a fost drum pe acolo spre Gorj să nu văd minim un accident sau două…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.