DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 17 ani, din comuna Moțăței, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat, a fost reținut de către polițiști, joi. 

La începutul acestei săptămâni, mai exact luni, polițiști din cadrul la Postul de Poliție Moțăței au fost sesizați de către un bărbat de 66 de ani, din comuna Moțăței, cu privire la faptul că, în noaptea de 13 spre 14 septembrie, persoane necunoscute au pătruns în locuința sa și i-au furat un portofel în care se afla suma de 1.000 lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autorul furtului ar fi un tânăr în vârstă 17 ani, din comuna Moțăței.

„Din cercetările efectuate de polițiști, cel în cauză ar fi pătruns în noaptea de 13/14 septembrie, în locuința unui bărbat de 65 de ani, din comuna Moțăței de unde ar fi sustras un portofel în care se afla suma de 1.000 lei.  Având în vedere probatoriul administrat de polițiști, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Astăzi, minorul va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.