Dolj: Alte 19 cazuri de coronavirus raportate în 24 de ore

Dolj: Alte 19 cazuri de coronavirus raportate în 24 de ore

1.082
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

19 noi cazuri de coronavirus au fost raportate, în ultimele 24 de ore, de către autoritățile din județul Dolj. 

Potrivit Prefecturii Dolj, ieri, au fost efectuate 312 teste, dintre care 19 au fost pozitive. Totalul îmbolnăvirilor a ajuns la 686.

În Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” Craiova sunt internați, la ora actuală, 143 de pacienți. Pe de altă parte,  numărul pmedicaleersoanelor vindecate a ajuns la 420.

Între cazurile depistate cu COVID-19 sunt cadre medicale de la Spitalul „Victor Babeș” Craiova, numărul acestora ajungând la 46, și de la SCJU Craiova, acolo unde se face şi o anchetă internă pentru a se depista cine greşeşte în gestionarea situaţiei.

Autorităţile doljene mai informează că, la ora actuală, în carantină sunt 297 de persoane, iar în izolare sunt 83 de persoane.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7670

    Cum adica cine greseste la aceste spitale din Craiova unde numarul infectarilor din randul angajatilor creste..
    Oare nu cumva se greseste de la varf si de la mafia politica si de la numirile pe criterii politice in functie de ce partid a castigat alegerile?

    Raspsunul este: Greseste mafia politica ca daca ar fi angajati pe drepte si nu pe pile relatii cumetrii mai ales in functii de conducere nu cred ca ar fi dezastrul asta.

    N-ai cum sa evoluezi la nivel administrativ pe baza pilelor, relatiilor si cumetriilor.

    Sunt romani din Craioiva manageri competenti de spitale prin Italia, Germania, Spania. La noi in Romania se pun toti incompetentii si pupincuristii manageri (a se citi cum se scrie „manageri”).

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.