DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Malu Mare, județul Dolj, și alte șapte persoane au primit amenzi de la polițiști, în urma unei petreceri ce a avut loc, duminică seara. În fotografii se observă că unul dintre petrecăreți are și un pistol. 

Petrecerea a organizat-o bărbatul în vârstă de 46 de ani, în locuința lui din Malu Mare.

Potrivit unor surse, cel care a organizat evenimentul este un consilier local din comuna Malu Mare.

Acesta și cele șapte persaone invitate au postat un clip video și fotografii pe o rețea de socializare, polițiștii sesizându-se din oficiu în acest caz.

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că în seara zilei de 17 ianuarie a.c., la locuinţa unui bărbat de 46 de ani, din comuna Malu Mare a fost organizată o petrecere privată în spațiu închis, fiind identificate cele 7 persoane care au participat la petrecere”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Organizatorul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 3.000 de  iar celelalte persoane participante au primit câte 500 de lei amendă.

„Totodată poliţiştii din cadrul SAESP Dolj au efectuat verificări cu privire la arma care se observă în fotografiile postate, stabilind că este din categoria armelor neletale, nesupuse autorizării”, a mai spus Sadoveanu.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.