Dolj. Amenzi pentru viteză și alcool

Dolj. Amenzi pentru viteză și alcool

1.094
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste 100 de amenzi, dintre care 54 din cauza depășirii limitelor legale de viteză, au fost aplicate, duminică, șoferilor care au tranzitat județul Dolj, acțiunea derulată de către oamenii legii vizând atât regimul de viteză cât și consumul de alcool.  

La acțiuni au participat poliţişti din cadrul  Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene și cei din cadrul Biroului Rutier Craiova.

„Polițiștii au executat o acţiune pe principalele drumurile naţionale şi europene, din judeţul nostru, în scopul prevenirii si combaterii încălcării regimului legal de viteză, dar şi pentru prevenirea accidentelor produse pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Oamenii legii au aplicat 108 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 20.000 lei, 54 dintre acestea fiind aplicate pentru pentru depăşirea limitelor legale de viteză”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

De asemenea, au fost reținute opt permise de conducere şi au fost retrase două certificate de înmatriculare.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    134

    Este foarte putin raportat la intreg judetul. Chiar si pentru Craiova este ceva minuscul. Numai in oras daca stau de ei prind zilnic cel putin dublu daca nu triplu pe 2-3 bulevarde unde se da in gura mai ceva ca pe autostrada. Si asta doar pentru vteza, caci pentru alte abateri cred ca dai mia de amenzi pe zi in intreg orasul in decursul unei zile intregi la ce debandada este pe strazi si la cate reguli se incalca. La cat mai multi melteni si sumacheri amendati ..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.