DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Dobreşti, a fost reținut, luni, fiind bănuit de comiterea infracțiunii tâlhărie calificată.

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul, la data de 19 decembrie, a pătruns fără drept în locuinţa unei femei în vârstă de 73 ani, din comuna Dobreşti, unde, prin folosirea de violenţă i-ar fi sustras acesteia suma de 100 lei, precum şi materialul lemnos care era încărcat într-un atelaj hipo.

„În urma probatoriului administrat de poliţişti, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată şi introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj. În cursul acestei zile, cel în cauză urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.