DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Malu Mare, județul Dolj, pe numele căruia era emis mandat european de arestare, a fost prins în trafic, miercuri, la Craiova. 

Potrivit IPJ Dolj, în timp ce se afla în executarea atribuţiilor de serviciu, pe strada Rîului, din Craiova, un echipaj de poliție a oprit pentru control un autoturism la volanul căruia de afla un bărbat de 33 de  ani, din Malu Mare.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că pe numele bărbatului autorităţile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare pentru comiterea pe teritoriul acestui stat a unor infracţiuni de furturi în bandă organizată şi asociere de răufăcători.

„Bărbatul a fost condus la sediul secţiei şi ulterior preluat sub escortă de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale în vederea dispunerii măsurilor prevăzute de lege”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.